Houten huis te koop Villereal

HOUTEN HUIS (TYPE TABAKSSCHUUR) € 265,000
 Villereal – (47210)

Les Terrasses ligt aan het eind van een doodlopend weggetje aan de rand van het piepkleine dorpje Dévillac ( bij Villeréal ) net ten zuiden van de Dordogne, in de Lot-et-Garonne. Het is een vredige plek waar je rust en ruimte kunt ervaren. Voor de natuurliefhebbers is deze omgeving puur genieten. Te midden van bossen en landerijen, vindt je hier nog de onbedorven Franse plattelandssfeer. De typisch Franse dorpjes als Monflanquin, Monpazier, Lacapelle-Biron en de daarbij behorende knusse dorpscafeetjes, heerlijke restaurantjes, de gezellige markten en hier en daar een kasteel; kortom een stukje Frankrijk waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan

Met grote schuifluiken kan het huis tegen de zon worden beschermd of in de winter voldoende licht toelaten. 
Op de begane grond, hal met toilet, een aangename woonkamer van 55 m² met woonkamer, eetkamer en goed uitgeruste keuken, grenzend aan een houten terras met een bovengronds zwembad van 10 m bij 5 m. 
Op de eerste verdieping 4 slaapkamers, 2 badkamers en wc. 
Daarnaast een houtwerkplaats of garage in de tuin. 
Vanuit de woonkamer kun je het kasteel van Biron zien.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.