*4 films in Engels ABC bios Cahors

4 films in het engels in de ABC bioscoop in Cahors deze week

AD astra door james grijze, 2019
met brad Pitt, tommy lee jones, ruth Negga, liv Tyler, donald
Sutherland, Jamie Kennedy, kimberly Elise, Ravi Kapoor,… 2 u04
Roy McBride reist naar het einde van het zonnestelsel om zijn vader te zoeken die 30 jaar eerder aan een expeditie is begonnen. Hij wil ook proberen om een van de mysteries op te lossen die de planeet aarde in zo gevaar brengt dat de mensheid vernietigd kan worden…
De meeste kijkers waren blij om de film gezien te hebben en de film te bewonderen, evenals de optredens van alle acteurs.
Met dank aan Gustav voor het volgende item:
” Ad astra ” (” naar de sterren ” in het Latijn) is nog steeds een film, geen meditatie. Er is een maan die doet denken aan ” Mad Max.” Mr. Grey zegt dat hij heeft gewerkt om de wetenschap op zijn minst plausibel te maken
” Er zijn momenten dat je het een beetje moet strekken,” zegt hij. ” Als we helemaal accuraat zouden zijn, zou Brad er bijna misvormd uitzien door nul zwaartekracht. Hij zou er erg dik uitzien. Dat kan toch niet echt. We probeerden uit te leggen dat hij iets heeft dat zijn spieren schokken om toned te blijven.”
De ruimte kan eindeloze mysteries voorstellen, maar Brad Pitt er goed uitziet hoort er niet bij. (In ‘AD astra,’ Brad Pitt en de betekenis van het leven, don Steinberg, The Wall Street Journal, 9 september 2019)
V 18 6.15 uur (6.50 €)
Zat 21 ste 6.45 uur
Zon 22 e 8.30 uur
tue 24 6.30 uur

Op rainy day in new york [een regenachtige dag in new york]
door Woody allen, 2019
met Kelly Rohrbach, Timothée Chalamet, elle Fanning, Suki Waterhouse, Jude wet, cherry jones, Selena Gomez,… 1 H32
Gatsby en Ashleigh, zijn van plan om een romantisch weekend in New York door te brengen. Het weer verandert… regen volgt goed weer. Onvoorziene omstandigheden halen ze uit elkaar. Elk apart maakt onvoorziene ontmoetingen en eindigt in ongewone situaties.
Niet voor U13
V 18 9.00 uur (6.50 €)
19 6.30 uur ophalen
fri 20 7.15 uur
Mon 23 e 6.30 uur (6.50 €) & 9.00 uur (6.50 €)
tue 24 2.00 uur & 7.00 uur

Er was eens… in Hollywood door Quentin TARANTINO, 2019
met Leonardo DiCaprio, brad Pitt, Margot robbie, Timothy Olyphant, kurt
Russell, Rafal Zawierucha, Damon Herriman, Rebecca, mike moh, julia Butters, Margaret Qualley, bruce Dern, Austin Butler, Emile, Emile, walker,… walker,… 2 H41
Rick Dalton, een televisie acteur, en Cliff Booth, zijn stunt dubbel, hebben moeite om in de gaten te houden met de veranderende scène in de film industrie tijdens de laatste jaren van Hollywood ‘ s Golden Age. Rick had de hoofdrol in een tv-serie, Bounty Law, maar nu heeft hij een alcohol probleem en is de serie geannuleerd. Hij bereidt zich voor om in een andere serie op te treden… De scène gaat over naar een boerderij met een echo van beroemde westerse films van die tijd Terug in Hollywood zal het verhaal een verrassende twist krijgen die Rick, niet meer zo van middelbare leeftijd, het beste van zijn kracht zal geven en Cliff lente in actie zal komen in een wereld die zowel onwerkelijk als echt is.
De film werd dit jaar vertoond in Cannes, maar had de selectie niet gehaald, aangezien Tarantino nog bezig was met zijn laatste deel in april. Hij vroeg dat de kijkers het laatste deel van de film niet zouden onthullen, zodat alle toeschouwers zich konden koesteren in het genot om te ontdekken wat zijn hele team heel hard heeft gewerkt om het cinematografische plezier te geven. Het publiek was hilarisch tijdens het laatste kwartaal van de film en DiCaprio ‘ s optreden wordt beschouwd als zijn beste.
Bestemd als een comedy-drama deze echt leuke film met meerdere verhaallijnen is een eerbetoon aan het Vervlogen Hollywood tijdperk van de jaren ‘ 1960, het creëren van de sfeer van de tijd met acteurs die allemaal een rol te spelen hebben… Al Pacino , romeinse Polanski, sharon Tate, bruce lee, steve McQueen, charles Sebring, Michelle Phillips, charles Manson en de street scenes met neon-verlichte theater tenten, periode auto ‘ s en periode reclame op reclameborden en beroemde locaties langs Hollywood boulevard (zie hieronder) … De laatste credits hebben een paar verrassingen (visueel en muzikaal)…
Sony Corporation heeft Tarantino ‘ s plan goedgekeurd om in Los Angeles te filmen, omdat het essentieel is voor het verhaal, maar dit was in strijd met de hedendaagse regels die het niet Ze lieten zelfs een aantal wegen worden afgesloten tijdens het schieten om bijna leeg te lijken van het verkeer. Het geweldige aantal herkenbare locaties staan hier op de lijst:

Niet voor U16 in de meeste Europese landen, U17 in de VS & U18 in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zuid-Afrika… Voor alle publiek in Frankrijk.
(zwaar geweld en gore shot van enige afstand meestal gebruikt voor humor en entertainment + typisch voor een Tarantino film, ernstige maar toch dragelijk scheldwoorden)
19 8.45 uur ophalen
Zon 22 e 8.30 uur (laatste screening)

IT Hoofdstuk 2 [Ça, Chapitre II] door andy MUSCHIETTI, 2019
met bill Skarsgård, finn Wolfhard, jessica Chastain, james McAvoy,
Jaeden Martell, Sophia Lillis, jack dylan Grazer,… 2 navy
De film is een follow-up van Stephen King ‘ s verhaal met dezelfde titel. jaar eerder ontmoette The Sukkels Club Pennywise, de kwade clown die zich kon veranderen in alles waar mensen het meest bang voor waren, waardoor ze bijna gek werden van angst. De duivel komt om de jaar terug. Mike Hanlon, het enige lid van de club die niet is verhuisd uit Derry, in Maine, leert dat er een aantal vreselijke gebeurtenissen worden gerapporteerd op het radio kanaal van de politie. Hij noemt alle Sukkels omdat hij ervan overtuigd is dat ‘het’ terug is gekomen… Ze zijn nu in de dertig en sommigen herinneren zich niet helemaal de gebeurtenissen die in hun kindertijd hebben plaatsgevonden… Mike heeft misschien wel een manier geleerd… om er van af te komen… voor eens en voor altijd…
Zat 21 ste 6.00 uur
Zon 22 e 6.15 uur

Reageren is niet mogelijk