*3 Engelse fims in Cahors

3 FILMS IN HET ENGELS OP DE ABC CINEMA IN CAHORS DEZE WEEK

Ready or not [WEDDING NIGHTMARE] door Tyler GILLETT en Matt BETTINELLI-OLPIN, 2019met Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien, Henry Czerny, Andie Macdowell, … 1u35De huwelijksnacht van een jonge bruid verandert in een nachtmerrie omdat ze zich aan een verraderlijke traditie moet houden die haar rijke excentrieke schoonouders haar opleggen.Een strijd om te overleven zal volgen …Hoewel – of kan het zijn omdat – dit een horrorfilm is, houden alle kijkers vol dat de grappige momenten de gruwelijke scènes in evenwicht houden. Sommigen wezen op het feit dat er echt een groot aantal slachtoffers zijn en de meeste van hen zijn … vrouwen …Niet voor U12SUN 1st SEPTEMBER 9.00 pm
GOOD BOYS van Gene STUPNITSKY, 2019met Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Molly Gordon, MidoriFrancis, … 1u30Max en zijn beste vrienden Thor en Lucas zijn uitgenodigd voor hun eerste feest ooit. Ze willen weten hoe ze meisjes kunnen kussen. Ze proberen de buren te bespioneren, besluiten spijbelen te spelen en zoeken mensen die hen goed advies kunnen geven. Er gaan echter veel dingen mis: de vernietiging van een waardevolle drone, drugshandel, tienermeisjes op een rampage, enz. Zullen ze vertragen. Zullen ze het feest bereiken …?Een epische komedie-opname in Abbotsford, British Columbia en New Orleans, waar jongens van de zesde klas worden geconfronteerd met de volwassen wereld van drugs, alcohol, enz. Terwijl ze zich proberen te gedragen …Niet voor U14 in de meeste landen, beoordeeld voor alle doelgroepen in FrankrijkDon 29 18.45 uur
ONCE APON A TIME IN HOLLYWOOD door Quentin TARANTINO , 2019met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Timothy Olyphant, KurtRussell, Rafal Zawierucha, Damon Herriman, Rebecca Gayheart, Mike Moh, Julia Butters, Margaret Qualley, Bruce Dern, Austin Butler, Lorenza Izzo, Emile Hirsch, Damien Lewis, Rebecca Rittenhouse, Dreama Walker, … 2u41Rick Dalton, een televisie-acteur, en Cliff Booth, zijn stuntdubbel, worstelen om de veranderende scène in de filmindustrie in de laatste jaren van de Gouden Eeuw van Hollywood bij te houden. Rick had de hoofdrol in een tv-serie, Bounty Law , maar nu heeft hij een alcoholprobleem en is de serie geannuleerd. Hij bereidt zich voor op een nieuwe serie Lancer … De scène schakelt over naar een ranch met een echo van beroemde westerse films van die tijd, en een geheel ander script … Terug in Hollywood krijgt het verhaal een verrassende wending die zal zien Rick, niet meer zo van middelbare leeftijd, geeft het beste van zijn kracht en Cliff komt in actie in een wereld die zowel onwerkelijk als echt is.De film werd dit jaar in Cannes vertoond. Tarantino vroeg dat kijkers het laatste deel van de film niet zouden onthullen, zodat alle toeschouwers konden genieten van de vreugde om te ontdekken wat zijn hele team heel hard werkte om te bereiken wat betreft het geven van cinematografisch plezier. Het publiek was tijdens het laatste kwart van de film hilarisch en de uitvoering van DiCaprio wordt als zijn beste beschouwd.Deze echt plezierige film met meerdere verhaallijnen is bedoeld als komedie-drama en is een eerbetoon aan de Bygone Hollywood Era van de jaren zestig, waarin de sfeer van die tijd wordt nagebootst met acteurs die beroemdheden nabootsen die allemaal een rol spelen … Al Pacino, Roman Polanski, Sharon Tate, Bruce Lee, Steve McQueen, Jay Sebring, Michelle Phillips, Charles Manson en de straatscènes met neon verlichte theatertenten, antieke auto’s en historische advertenties op billboards en beroemde locaties langs Hollywood Boulevard (zie hieronder) … De laatste credits hebben een paar verrassingen (visueel en muzikaal) …Sony Corporation keurde het plan van Tarantino goed om in Los Angeles te filmen omdat het essentieel is voor het verhaal, maar dit was in strijd met de hedendaagse regels die dit niet toestaan. Ze lieten zelfs sommige snelwegen tijdens het fotograferen worden afgesloten, zodat ze er bijna leeg konden uitzien. Het verbazingwekkende aantal herkenbare locaties wordt hier vermeld:NIET VOOR U16 in de meeste Europese landen, U17 in de VS en U18 in het VK, Ierland, Zuid-Afrika … Geschikt voor alle doelgroepen in Frankrijk.(ernstig geweld en gore shot van enige afstand meestal gebruikt voor humor en entertainment + typisch voor een Tarantino-film, ernstige maar draaglijke godslastering)WO 28 6.15 pm (€ 6,50)DON 29 6.15 uur & 20.30 uurVRIJ 30 14.00 uur en 6.15 uurZAT 31st 18.00 & 21.00 uurZON 1e 18.00 uur en 20.30 uurMA 2e 14.00 uur (6.00 €) & 18.00 uur (6.50 €)Di 3e 18.00 uur en 20.30 uur

Reageren is niet mogelijk