*Let op, valse e-mails over vervanging carte vitale

waarschuwing

Mocht u een mail ontvangen met het verzoek om uw carte vitale te vervangen door een nieuwe carte vitale 3, dan is dit een vals e-mailbericht. Er bestaat namelijk geen nieuwe carte vitale 3. CPA M heeft medegedeeld dat dit soort mailtjes helaas regelmatig opduiken en dat er nooit per mail om persoonlijke gegevens gevraagd wordt. Mocht u een dergelijke mail ontvangen, dan wordt u verzocht dit te melden bij www.signal-spam.fr of www.internet-signalement.gouv.fr.

Dit geldt ook voor telefonische vragen! Het komt vaak voor dat men een bericht op een antwoordapparaat ontvangt waarin gevraagd wordt om uw CPA M terug te bellen op een nummer dat in feite extra wordt belast en dat hen in staat zal stellen om geld te verdienen met het gesprek. Het enige geldige nummer is 3646 of als het een lokaal nummer is, moet u controleren of het het echte nummer voor uw CPA M-kantoor is.

LET DUS OP!

Reageren is niet mogelijk