*Nieuwe ontmoetingen Noord LOT

Beste (Noordelijke) LOTgenoten,
Het is al hier eerder ter sprake gekomen: de Lot is uitgestrekt en voor de “Noordelijke LOTgenoten” zijn de huidige borrels en andere bijeenkomsten te ver weg.
Welnu: zes enthousiaste “LOTgenoten”, woonachtig in het Noorden van de Lot, hebben het initiatief genomen om ook in het Noorden van de Lot ontmoetingen te gaan organiseren voor mede-LOTgenoten. Laagdrempelig, kleinschalig en vooral gezellig, onder het genot van een hapje en een drankje.
Die ontmoetingen zouden in eerste instantie kunnen plaatsvinden bij LOTgenoten thuis, maar ook andere locaties zijn mogelijk, afhankelijk van de reacties. Een maximale reistijd van 45 minuten is voor de meesten acceptabel en daarom  is gekozen voor locaties in de (wijde) omgeving van Souillac.
MAAR, het is nu eerst van belang er achter te komen hoeveel belangstelling er is onder de andere Noordelijke LOTgenoten, Nederlanders en (Nederlandstalige) Belgen. Als je in de oostelijke Dordogne of de zuidelijke Corrèze woont, kun je natuurlijk ook reageren.
DAAROM JULLIE REACTIE GEVRAAGD (het verplicht je tot niets):
Lijkt het je leuk om af-en-toe of regelmatig andere Noordelijke LOTgenoten te ontmoeten op locaties in de omgeving van Souillac?
Zo ja, klik dan op deze link en geef je gegevens door.
of
Stuur een E-MAIL naar Rick ter Stege: terstege@orange.fr met daarin je naam / jullie namen, adres, postcode, plaats en departement.

Reageren is niet mogelijk