*Leegverkoop beeldentuin, (metaal)

Vrede-1

Eind vorig jaar plaatsten wij op deze site een bericht dat wij op termijn, gezien leeftijd, wat kleiner gaan wonen (huis + atelier staat te koop) en dat wij daarom onze beelden uit onze beeldentuin en in ons atelier gaan verkopen. Iedereen heeft nu de kans om tegen een sterk gereduceerde prijs een uniek kunstwerk aan te kopen, voor vaak minder dan de helft van de oorsponkelijke prijs. Omdat we ze helaas niet allemaal kunnen meeverhuizen. Ondanks de minder gunstige periode, het was toen koud en nat en veel 2e huizenbezitters  waren weer terug in Nederland, hebben we toch veel reacties gekregen en verschillende werken hebben een plek gekregen elders. Daar zijn we erg blij mee en danken daarvoor zeer. Nu gaan wij de draad weer oppakken, want er zijn er nog een 50tal te koop in metaal en een paar in keramiek, waaronder een uniek drieluik. De maten variëren van 20 cm tot 3m. Er is een website: hermdriessen-art.nl, maar daar staat niet alles op en niet alles op de website is nog te koop. Deze is slechts om een idee te krijgen. Daarom zijn er lijsten gemaakt om te verzenden per mail en daarbij ontvangt u ook alle foto’s van wat beschikbaar is zodat u ze rustig thuis op uw gemak kunt bekijken. Als u dit wenst te ontvangen, stuur dan een mailtje naar: herman.driessen@sfr.fr. Een vrijblijvend bezoek aan onze tuin stellen wij ook zeer op prijs. U kunt dan bellen 05.53.84.25.88. Ook is reserveren mogelijk zodat het werk later opgehaald wordt, of dat wij voor vervoer gaan zorgen, alles is bespreekbaar met ons.

Wij hopen weer op veel nieuwe reacties!

Met vriendelijke groet,

Anne

website: www.hermdriessen-art.nl Tel 05.53.84.25.88

Reageren is niet mogelijk